Hoe werk ik?

Intake Volwassenen

Tijdens het eerste consult maken we kennis met elkaar, bespreken we je ervaringen, wensen en verwachtingen. We stellen samen haalbare doelen en ik streef samen met je naar een advies op maat afgestemd op de vraag en de indicatie van je bezoek. Een intake duurt gemiddeld 60 minuten.

Intake Kinderen

Afhankelijk van de leeftijd gaan we samen aan de slag met de ouders/ het gezin. Een kind kan het niet alleen. Zijn kinderen nog te jong om met mij afspraken te maken, dan doe ik dit met ouders. Maar waar mogelijk maak ik gebruik van de mogelijkheden om ook met kinderen afspraken te maken en hoe ouder het kind, hoe meer het kind bij de begeleiding betrokken kan worden.

Vervolgconsulten

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we de afgelopen periode, de knelpunten, de positieve resultaten en stellen we weer nieuwe doelen voor een nieuwe afspraak, afhankelijk van de vraag.
Vervolgconsulten duren 15 tot 30 minuten, dit stem ik samen met je af.

Combinatie voeding- en beweegprogramma’s KidsActief / Sport & Fun / KidsSportief

Sinds 2005 werk ik samen met de fysiotherapeuten in de verschillende spreekuurplaatsen samen aan een gezonde leefstijl voor kinderen. Voor meer informatie neem contact met mij op, dan kan ik je vol enthousiasme vertellen over deze programma’s.

Ook voor volwassenen is het mogelijk om samen met de fysiotherapeuten een programma samen te stellen als daar een indicatie voor is.