Wie ben ik?

Mijn naam is Hanneke Kuijpers, geboren in 1980 in Veghel, samenwonend en moeder van een zoon en een dochter. Na een geweldig leerzame en avontuurlijke stage in Ghana ben ik in 2003 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als diƫtist en na een jaar gewerkt te hebben in een ziekenhuis en daarnaast in een afslankstudio, ben ik in 2005 gestart met werken bij Thuiszorg Pantein. Sinds maart 2014 ben ik met veel enthousiasme begonnen aan mijn eigen praktijk in de plaatsen Veghel, Heeswijk Dinther en Oss.

Op dit moment werk ik in mijn praktijk met alle doelgroepen en leeftijden van 0-99+ jaar en dit doe ik met veel plezier. Voor de leeftijd van 0-19 jaar heb ik extra interesse en zie ik als mijn specialisatie. Maar dat neemt niet weg dat ik ook de andere leeftijdsgroepen graag begeleid, ik houd van de afwisseling op mijn spreekuur.
Elke dag vind ik het weer een feest om samen met de klant te zoeken naar een passende oplossing voor een voedingsvraag. Soms is het puzzelen, soms geduld hebben samen, maar als de resultaten dan naar tevredenheid van de klant zijn, dan ga ik ook tevreden naar huis en kunt u niet naar mij komen, dan kom ik toch naar u.
Daarnaast vind ik het geven van voorlichtingen op oa. (basis)scholen, kinderdagverblijven ook leuk om te doen, kinderen en ouders enthousiast maken voor een gezonde leefstijl in de basis met een extraatje op zijn tijd. Bewustwording daar draait het om tijdens het spreekuur en tijdens de voorlichtingen.